ja_mageia

  • Decrease font size
  • Default font size
  • Increase font size
Nahajate se na: Naslovnica
AKTUALNE NOVICE IN DOGODKI

jesen_dpss_2019.jpg
Portorož, 22. in 23. september 2020 ob 10.00 uri,

Grand Hotel Bernardin, Obala 22

VARSTVO OSEBNIH PODATKOV z dr.Natašo Pirc Musar, poslovna stavba dc22

Seminar je prestavljen na 7. oktober 2020. Potekal bo preko spleta in v živo.

Minilo je 2 leti, odkar velja GDPR, pa vendarle je pogosto odprtih več vprašanj, kot je odgovorov in Slovenija je žal edina država članica EU, ki še vedno ni sprejela nacionalnega predpisa s področja varstva osebnih podatkov - ZVOP-2. Čas torej, da preverimo, kje imajo upravljavci in obdelovalci največ težav.

Petek, 18. september 2020 ob 10:00, Ljubljana, City hotel
PROTOKOLARNA PRAVILA ZA VRHUNSKA POSLOVNA SREČANJA z gospo KSENIJO BENEDETTI
POSLOVNI PROTOKOL je vrhunski razgiban seminar o poslovnem protokolu, kjer boste izvedeli vse, kar morate vedeti o sodobnem komuniciranju za uspešen in učinkovit poslovni nastop. Dosledno spoštovanje protokolarnih pravil je vaša osebna odličnost, ki je vaša največja moč. Nekdanja šefinja protokola Ksenija Benedetti vas bo popeljala v svet poslovnega in diplomatskega protokola. Pridobljeno znanje vam bo pomagalo, da se vi, vaši nadrejeni in vaši gostje izognete neprijetnim zadregam. Poznavanje pravil poslovnega protokola gradi potrebno samozavest, prispeva k naši kredibilnosti ter nas opolnomoči za obvladovanje poslovnih situacij – od nebesedne komunikacije preko besednega komuniciranja na daljavo (e-pošta, pisma/dopisi, telefonsko komuniciranje, …) do priprave in izvedbe sestankov, poslovnih kosil in drugih poslovnih dogodkov, ko se z naročniki ali partnerji srečamo iz oči v oči. Poslovni bonton boste spoznali v teoriji, podkrepljeni s praktičnimi primeri.

Sreda, 30. september 2020 ob 09:00, Ljubljana, poslovna stavba Slovenijales
NOVOSTI OBRAČUNA PLAČ V JAVNEM SEKTORJU
Seminar je namenjen vodjem in drugim osebam, ki se strokovno ukvarjajo s problematiko plač in drugih stroškov dela v javnem sektorju. Ob celovitem pregledu posameznih vsebinskih sklopov urejanja plač in drugih stroškov dela, bomo predstavili vse novosti in najaktualnejše tekoče zadeve v zvezi z ukrepi na področju plač in drugih stroškov dela. Predstavljene bodo novosti na področju plač in drugih stroškov dela za leto 2020 -21 ter najpogostejše napake. Veseli bomo vaših vprašanj.

 

 

 

 

Novice, dogodki, izobraževanje

Evropska unija